Baleset

Képek az M0-ás autóúton történt buszbalesetről

Egy személy életét vesztette Halászteleknél.

2017.05.14 15:15ma.hu

Eddig tisztázatlan okból ütközött össze egy külföldi forgalmi rendszámú autóbusz és egy tehergépkocsi 2017. május 14-én 12 órakor az M0-ás autóút 16-os kilométerszelvényében, az M1-es autópálya felé vezető oldalon - tájékoztatta a ma.hu-t a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset következtében az autóbusz vezetője életét vesztette, az elsődleges adatok szerint a busz utasai közül ketten súlyosan és többen könnyen megsérültek.

A helyszínelést a rendőrség munkatársai megkezdték. Az autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán mindkét forgalmi sávot lezárták, a 19-es kilométerszelvényben a járművezetőket leterelik az autóútról.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.