Nemzeti konzultáció

Már kézbesítik a konzultációs küldeményeket a kormányfő levelével együtt

Péntektől érkeznek a nemzeti konzultációs ívek a háztartásokba, a küldemények Orbán Viktor miniszterelnök levelét is tartalmazzák.

2017.03.31 15:53MTI

A kormányfő a levélben arra kéri a magyarokat, álljanak ki a nemzeti függetlenség mellett, és a konzultáció kitöltésével segítsék a kormány küzdelmét az elhibázott brüsszeli javaslatok ellen. Meg kell védeni a határokat, és saját kézben kell tartani az adók, a bérek és a rezsi szabályozását is – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

A konzultációs kérdőíven olyan témák szerepelnek, amelyekben a kormánynak világos álláspontja van, de a sikeres nemzeti érdekérvényesítéshez szükség van a magyar emberek támogatására is. Az állampolgárok május 20-ig vehetnek részt a konzultációban – mondta Dömötör Csaba.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.