Látványosság

Látható lesz a víz alatti Bözödújfalu - nézze meg!

Elkezdődött a falut elárasztó mesterséges tó leeresztése. Várhatóan másfél hónap múlva újra teljesen látható lesz az egykori település víz alatti része.

2017.03.20 06:32MTI
hirdetés

Elkezdődött a mesterséges tó leeresztése, várhatóan másfél hónap múlva újra teljesen látható lesz az egykori település víz alatti része. A vizet azért eresztik le, hogy meg tudják javítani azt a sérült hidat. A mesterséges tavat a munka elvégzése után, ősszel újra feltöltik.

A vízzel elárasztott Maros megyei Bözödújfalu 2017. március 19-én.

Ürítik a víztározót, látható lesz a víz alatti Bözödújfalu - a gyerekek már játszanak a Maros megyei falu határában.

MTI Fotók: Boda L. Gergely

Sérült híd, amely a mesterséges tóban álló irányítótornyot kötötte össze a gáttal a vízzel elárasztott Maros megyei Bözödújfalun 2017. március 19-én.

A vízzel elárasztott Maros megyei Bözödújfalu 2017. március 19-én.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.