Illegális bevándorlás

Szexuálisan zaklatott egy magyar nőt egy migráns a vonaton

A nő először senkitől sem tudott segítséget kérni, mert csak ketten voltak a kocsiban. Végül felszállt egy harmadik utas, a migráns ekkor elmenekült.

2017.02.09 08:02ma.hu
Illusztráció (freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici)

A 42 éves családanya megtörten mesélte a Hiradónak, hogy a férfi saját nemi szervét fogdosta, miközben inzultálta őt. Az eset fényes nappal történt, az Innsbruckba tartó vonaton, múlt héten. Az asszony először nem tudott segítséget kérni senkitől, mert csak ketten utaztak a kocsiban. Végül felszállt egy harmadik utas, a migráns ekkor elmenekült.

Az asszony az innsbrucki pályaudvaron azonnal segítséget kért a biztonsági szolgálattól, ők riasztották a rendőröket. A zaklatót a helyszínen elfogták, kiderült róla, hogy nemrég kapta meg az osztrák állampolgárságot.

A nő azt nyilatkozta, egyre több ilyen esetről lehet hallani a környéken, de sosem gondolta volna, hogy ez vele is megtörténhet. Hozzátette, hogy videófelvétel is készült az esetről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.