Putyin Budapesten

Putyin: Egyetértettünk a nemzetközi terrorizmus elleni harc erősítésének szükségességében

Az orosz elnök azt reméli, hogy a közel-keleti térség problémáinak megoldásával enyhülhet az Európára nehezedő migrációs nyomás.

2017.02.02 17:11MTI
Fotó: MTI

Egyetértett Vlagyimir Putyin orosz elnök Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel csütörtökön Budapesten folytatott megbeszélésén abban, hogy erősíteni kell az együttműködést a nemzetközi terrorizmus elleni harcban. Erről Putyin beszélt a megbeszélést követő sajtótájékoztatón.

"Egyetértettünk abban, hogy egyesíteni kell erőfeszítéseinket" - jelentette ki az orosz elnök.

Putyin elmondta: tájékoztatta Orbán Viktort a kelet-, illetve délkelet-ukrajnai helyzettel kapcsolatos orosz álláspontról. Ugyancsak tájékoztatta vendéglátóját Oroszországnak a közel-keleti eseményekkel kapcsolatos álláspontjáról.

Az orosz államfő reményét fejezte: a közel-keleti térség problémáinak megoldása hozzá fog járulni az európai migrációs válság enyhüléséhez. "Magyar partnereinkkel együttműködünk az említett területeken" - jelentette ki Putyin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.