16-an haltak meg a balesetben

Veronai tragédia: mégsem emeltek vádat a buszsofőr ellen

Keddi olasz lapok még arról írtak, hogy az olasz rendőrség vádat emelt a magyar buszvezető ellen, aki Verona közelében nekiütközött az autópálya szalagkorlátjának.

2017.02.01 15:08ma.hu

Nem gyanúsították meg, és vádat sem emeltek az 52 éves sofőr ellen, aki életveszélyes sérülésekkel élte túl a Verona melletti autóbusz-katasztrófát - tudta meg a Magyar Idők.

Keddi olasz lapok arról írtak, hogy a rendőrség vádat emelt a magyar buszvezető ellen, aki Verona közelében nekiütközött az autópálya szalagkorlátjának.

A Local szerint azzal vádolják, hogy nem megfelelő körültekintéssel vezetett, ezért történhetett a baleset.

A rendőrség nem hozta nyilvánosságra az 52 éves sofőr nevét.

Szijjártó Péter külügyminiszter bejelentette, hogy azonosították a tragédia valamennyi áldozatát, a holttesteket pénteken hozzák haza.

A balesetnek 16 halálos áldozata van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.