Szerencsejáték

Egy év után jött rá, hogy 290 milliót nyert a lottón

Az "Amerikai legszerencsésebb emberének" titulált férfi rendrakás közben találta meg a nyertes lottószelvényt.

2017.01.16 14:55ma.hu
Fotó: Flickr

Takarítás közben találta meg nyertes lottószelvényét egy oregoni férfi - egy évvel azután, hogy megjátszotta az egymillió dollárt (290 millió forintot) érő számokat - írja a Daily Mail. Joemel Panisát "Amerika legszerencsésebb embereként" emlegetik - nem véletlenül, hiszen január 9-én bukkant rá a vagyont érő papírdarabra, alig nyolc nappal azelőtt, hogy lejárt volna a nyeremény felvételének határideje.

Panisa még 2016. január 13-án vásárolta meg a szelvényt, amellyel két nappal később megnyerte a Mega Millions nevű játék fődíját. Igen ám, csakhogy fogalma sem volt róla, hogy nyert, mint mondta, teljesen kiment a fejéből, hogy lottózott.

A férfi - aki egyébként egy wellness-szálloda rendezvényszervezőjeként dolgozik - a szerencsének köszönheti azt is, hogy megtalálta a szelvényt. A napokban egy hóvihar miatt nem tudott bemenni a munkahelyére, ezért - hogy elüsse az időt - rámolni kezdett a dolgozószobájában. Ekkor fedezte fel azt a borítékot is, amibe az egymillió dolláros szelvényt tette. Kíváncsiságból rákeresett az interneten - így tudta meg, hogy egyik pillanatról a másikra dollármilliomos lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.