Hideg idő

Többször felkeresik a rászorulókat a polgárőrök

A rendkívüli hideg időjárás miatt a polgárőrök megerősített járőrszolgálatot látnak el, az arra rászorulókat többször is felkeresik ezekben a napokban.

2017.01.09 07:58MTI

Kardos Pál, a Budapesti Polgárőr Szövetség elnöke az M1-en kifejtette, igyekeznek összehangolni a munkát a társszervekkel, az önkormányzatokkal, rendőrséggel, és a polgárőrök is megpróbálják rávenni a hajléktalanokat, hogy vegyék igénybe a szállókat, nappali melegedőket. Az ellenőrzések visszatérőek - mondta -, és forró teával, takarókkal segítenek az arra rászorulókon vagy intézkednek, ha orvosi segítségre lenne szükségük az utcán élőknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.