Oktatás

Menedzserszemléletű lesz a Klik

Fontos, hogy menedzserszemléletű legyen a Klebelsberg Intézménytartó Központ (Klik), és támogassa a tankerületeknél ezt az egységes gondolkodásmódot - mondta el a Klik elnöke.

2016.12.17 12:19MTI

Pölöskei Gáborné a Magyar Hírlap szombati számában közölte: a tankerületi vezetők a nyár folyamán négy, többnapos képzésen vettek részt, hogy felkészüljenek például arra, hogyan kell a költségvetést a feladatellátás biztonságát szem előtt tartva megtervezni és egyeztetni az iskolaigazgatókkal. Továbbá, hogy a tantárgyfelosztás ne egyoldalú legyen, hanem szintén partneri beszélgetés folyamán alakuljon ki.

Az informatikai képzést különösen fontosnak nevezte, mert – mint mondta – a hatékonyság biztosítéka, hogy az információk gyorsan áramoljanak.

Pölöskei Gáborné elmondta azt is, hogy nyolc önkormányzattal nem jött létre az átadás-átvételről szóló megállapodás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.