Civilek

Politikai karrierre készül a fekete ruhás nővér?

A Sándor Mária neve fémjelezte Magyarországért Mozgalom állítólag képviselőket küldene a parlamentbe.

2016.12.06 10:28ma.hu
Fotó: MTI

A Magyar Idők szerint politikai ambíciókat dédelget a Sándor Mária nevével fémjelzett Magyarországért Mozgalom. A kormánypárti lap egy, a szervezethez közel álló forrásból úgy értesült, hogy a fekete ruhás nővér és társai komolyan fontolgatják, hogy a civilek és a "demokratikus ellenzék" támogatásával 2018-ban képviselői helyeket szerezzenek a parlamentben.

Sándor a lapnak nyilatkozva elismerte: kormányváltást szeretne, amit az ellenzéki pártok összefogásával tudna elképzelni - de a Jobbikkal való együttműködéstől sem zárkózna el feltétlenül.

"A választási kampányban a saját utunkat szeretnénk járni. Nagyon sok szakterület képviselői csatlakoztak hozzánk, erre szeretnénk koncentrálni, és a civilek összefogásával akarunk foglalkozni" - jelentette ki. Mint mondta, egyetlen párthoz sem kötődik, de fontos feladatának tartja, hogy összefogásra buzdítsa az ellenzéket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.