Illegális bevándorlás

Hazaérkeztek a macedón-görög határon szolgáló magyar rendőrök

A 25 fős kontingens október 27. és november 27. között vett részt a macedón hatóságokkal közös műveletben.

2016.11.27 11:37MTI

Hazaérkezett a macedón-görög határ megerősítésére egy hónapja kiutazott rendőri egység - jelent meg a police.hu-n vasárnap.

A rendőrség honlapján megosztott információk szerint a 25 fős kontingens október 27. és november 27. között vett részt a macedón hatóságokkal közös műveletben.

A magyar fél terepjáró képességű szolgálati gépkocsikkal, kézi hőkamerákkal és éjjellátó készülékekkel támogatta a határszakasz védelmét.

A rendőrök fő feladata a járőrszolgálat volt a jogellenes határátlépések megelőzésére és felderítésére, illetve közreműködtek az embercsempészek és a Macedóniába bejutott illegális migránsok előállításában is - tették hozzá.

A kiutazó szakértők nemcsak a határ közvetlen közelében teljesítettek szolgálatot, hanem a mélységi területen található főbb és alsórendű utakon is - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.