Konzultáció

Vona: Várhatóan több százezren töltik ki a Jobbik konzultációs kérdőívét

Az eddig beérkezett kérdőívek kifejtős részéből az derül ki, hogy az embereket nagyon foglalkoztatja a bérek alacsony szintje.

2016.11.10 16:22MTI

Várhatóan több százezren küldik vissza a Jobbik "valódi nemzeti konzultációs" kérdőívét, amelyet november 30-áig lehet kitölteni - jelentette be az ellenzéki párt elnöke egy csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón.

Vona Gábor elmondta: az eddig beérkezett kérdőívek kifejtős részéből az derül ki, hogy az embereket nagyon foglalkoztatja a bérek alacsony szintje.

Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy a konzultációjuk törvényes, a lebonyolítás során együttműködnek a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósággal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.