Nem indít vizsgálatot Fico?

Fico várhatóan a szlovák főügyész ismert véleményét küldi válaszként

Robert Fico várhatóan Szlovákia legfőbb ügyészének álláspontját küldi meg válaszul Gyurcsány Ferencnek, aki vasárnap levélben kérte a szlovák kormányfőt, hogy a dunaszerdahelyi rendőri beavatkozásról folytasson le egy önálló, a rendőrségtől független vizsgálatot, és annak eredményét küldje meg Magyarországnak.

2008.11.17 07:52MTI

A szlovák kormányfő vasárnap este a TA3 szlovák hírtelevízió stúdiójának vendégeként a legfőbb ügyész, Dobroslav Trnka parlamenti bizottság előtt elhangzott megállapítására hivatkozott, aki szerint a szlovák rendőrség Dunaszerdahelyen a szlovák törvényeknek megfelelően lépett fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.