Népszavazás

Lázár János: megfelelő felhatalmazást kapott a kormány

Ahhoz, hogy képes legyen folytatni a Brüsszellel szembeni, függetlenségi politikáját és a betelepítés megállítását.

2016.10.03 11:45MTI

A 3,2 millió nem szavazat a kormány számára megfelelő politikai felhatalmazás, hogy meg tudja védeni az országot a bevándorlástól és a betelepítéstől, és meg tudja őrizni a függetlenségét - nyilatkozta Lázár János a makohirado.hu-nak.

A Miniszterelnökséget vezető politikus a portálon hétfőn megjelent interjúban úgy fogalmazott, komoly politikai erőt ad a kormány kezébe a rengeteg nem szavazat, ez nagyon erős felhatalmazás arra, hogy képes legyen folytatni a Brüsszellel szembeni, függetlenségi politikáját és a betelepítés megállítását.

Lázár János - térség országgyűlési képviselője - közölte ugyanakkor, hogy nem elégedett, külön végig kell gondolni, miért maradtak távol nem kevesen.

Kifejtette azt is, Hódmezővásárhely és Makó térségében az ország 106 választókerülete közül a harmadik legmagasabb volt a részvétel.

"Ez nyilván azért történt, mert itt a polgárok fontosnak tartják, hogy felelősséget vállaljanak a saját ügyeikben, döntsenek sorsukról, és képesek, készek a véleményük elmondására is" - hangsúlyozta.

Lázár János szerint azokban a választókerületekben mentek el sokan szavazni, ahol az emberek beszélnek egymással, és a helyi kormányzati erők és politikusok megszólították a választópolgárokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.