Közlekedés

Összeomlott a közlekedés ma reggel Budapesten

"Profi" közlekedés-szervezés, gratulálunk! Úgy néz ki, a vezetők között senkit nem érdekel, hogy élhető legyen a város...

2016.09.19 10:45ma.hu
MTI Fotó: Máthé Zoltán

2016. szeptember 17-én megkezdődött a Róbert Károly körút felújítása, amelynek ideje alatt irányonként két sáv járható csak - a halaszthatatlan munkálatok miatt - 2017 nyaráig, így nehéz lesz közlekedni a környéken.

Mivel kifejezetten ajánlható terelőút nem áll rendelkezésre, ezért a BKK kéri, hogy aki teheti, a saját járműve helyett válassza a közösségi közlekedést.

Waze

Eddig is borítékoltuk, hogy káosz lesz, de ami hétfő reggel volt, az kész katasztrófa! Ugyanis a szokásosnál is nagyobb dugók alakultak ki az Árpád híd környékén, tovább nehezítette a haladást, hogy a pesti irányban az Árpád hídon lerobbant egy autó. Ami azért nem ritka közlekedési probléma.

Ezzel párhuzamosan a Waze applikáció szerint a pesti oldalon található sávkorlátozások miatt Budán a Szentendrei és a Bécsi úton is csak lépésben lehetett haladni.

Tényleg ez vár a fővárosiakra az elkövetkezendő egy évben?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.