Időközi választás

Kulacs Zoltán lett Nagybajcs polgármestere

A 792 választásra jogosult közül 480-an adták le voksukat az öt jelöltre, a részvételi arány 60,6 százalékos volt.

2016.09.05 07:19MTI

Kulacs Zoltán független jelöltet választották a Győr-Moson-Sopron megyei Nagybajcs polgármesterévé a vasárnap tartott időközi választáson - tájékoztatta vasárnap este az MTI-t a Kisbajcsi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője.

Horváthné Nagy Szilvia elmondta, hogy a 792 választásra jogosult közül 480-an adták le voksukat az öt jelöltre, a részvételi arány 60,6 százalékos volt.

Kulacs Zoltán kettőszáz, Teilinger Imre (független) 110, Vidáné Turbék Szilvia (független) 72, Antal László 55 (független), Győri Zoltán (független) 37, Holbik Márton (Magyar Munkáspárt) pedig 4 szavazatot kapott. Kettő szavazat érvénytelen volt.

Nagybajcson azért tartottak időközi polgármester választást, mert a 2012 októberében megválasztott Balogh Tibor (független) polgármester idén május 8-án indoklás nélkül lemondott tisztségéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.