Napirend előtt a T. Ház

Az első világháború befejezésének 90. évfordulójáról emlékezik meg az Országgyűlés elnöke

A első világháború végét lezáró fegyverszüneti megállapodást 1918. november 11-én írta alá Németország az antanthatalmak képviselői előtt a franciaországi compiégne-i erdőben. Ezzel véget ért a körülbelül 10 millió fős emberáldozatot követelő, 1914-ben kezdődött háború.

2008.11.11 07:43MTI

A Ház lefolytatja a pénzügyi szolgáltatásokat érintő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitáját. Az előterjesztésnek uniós jogharmonizáció a célja, a pénzügyi szektorbeli részesedésszerzés szabályait módosítja. 

Folytatódik az előadó-művészeti szervezetek támogatásáról és sajátos foglalkoztatási szabályairól szóló törvényjavaslat általános vitája. Az előterjesztés kitér az előadó-művészeti szervezetek nyilvántartásba vételére, besorolására, rögzíti az ilyen szervezetekben foglalkoztatottak speciális munkajogi szabályait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.