Közönségkevencekkel

Indul a Mozi+, a TV2 Csoport filmcsatornája

A PRO4 helyén jelentkező csatorna tévépremierekkel és közönségkedvenc filmekkel kínál szórakozást.

2016.07.11 13:54MTI

Hétfő este indul a Mozi+, a TV2 Csoport filmcsatornája; ez a médiaház portfólió-fejlesztésének első lépése - áll a társaságnak az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.

A közlés szerint a teljes családot megcélzó, a PRO4 helyén jelentkező csatorna tévépremierekkel és közönségkedvenc filmekkel kínál szórakozást, az indulás hetében megszakítás nélkül láthatják a nézők a 21 órai filmeket.

A társaság kábelportfóliójának programigazgatója május közepén, a Media Hungary konferencián jelentette be, hogy nagyszabású portfóliófejlesztésbe kezd a TV2 Csoport, ennek első eleme a Mozi+ megjelenése a piacon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.