Soha nem találkoztak

Pesti Srácok: P. Tamás önmagának ellentmondva vallott Rogán ellen

Saját magának mondott ellent P. Tamás, az Energol volt vezetője, a Prisztás-gyilkosság jogerősen elítélt vádlottja pénteki bírósági meghallgatásán, amikor azt állította, hogy tízmillió forintnak megfelelő eurót vitt Rogán Antal volt belvárosi polgármesternek.

2016.06.17 17:17MTI

P. Tamás Juhász Péter, az Együtt társelnökének kérésére tett tanúvallomást abban a személyiségi jogi perben, amelyet Rogán Antal indított az ellenzéki politikus ellen azért, mert Juhász Péter "bűnözőnek" nevezte, illetve több nyilatkozatában is arról tett említést, hogy Rogán Antal V. kerületi polgármestersége idején az önkormányzat "maffiamódszerekkel, nyomott áron árusította ki a kerület ingatlanjait" - idézte fel a Pest Srácok cikke.

Azt írták, vallomásában P. Tamás azt állította, hogy a Károly körút 25. szám alatti ingatlan eladásával összefüggésben tízmillió forintnak megfelelő eurót vitt Rogán Antalnak, akit állítása szerint egy házibulin ismert meg.

A cikk szerint azonban P. Tamás 2008 nyarán Laborc Sándor volt titkosszolgálati vezetőnek - egy lehallgatott beszélgetés napvilágra került jegyzőkönyve szerint - azt állította, kizárólag baloldali politikusoknak vitt pénzt, jobboldalra "nem akart adni".

P. Tamás a Laborc Sándorral folytatott beszélgetések során egyébként "hű baloldaliként, az MSZP tántoríthatatlan támogatójaként" tüntette fel magát, és minden szolgálatát felajánlotta a az MSZP-nek és Laborc Sándornak - tették hozzá az írásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.