Fennakadások

Tarlós: organizációs okokból kell a Szabadság hidat lezárni

A fejlesztésnek már régen meg kellett volna történnie.

2016.06.17 11:18MTI
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Organizációs okok miatt szükséges a Szabadság híd lezárása - közölte Tarlós István főpolgármester pénteken a Hír TV Reggeli Járat című műsorában. Viszonylag rövid időre, pár hónapra zárják le a hidat, mert fejlesztik a dél-budai villamoshálózatot - mondta, hozzátéve, hogy a fejlesztés során az összes peront is átépítik.

Megjegyezte, a fejlesztésnek már régen meg kellett volna történnie.

A Demokratikus Koalíció kritikáira is reagálva Tarlós István úgy fogalmazott: "tehát mi nem ad hoc liberális karneválok miatt zárjuk le hidat, mint annak idején hetente a Lánchidat Gy. Németh Erzsébet és állandó jellegű társtettesei tették, hanem olyan okból, aminek eredményeképpen a budapestieknek valami hasznuk is keletkezik."

A 3-as metróvonal felújítása alatti járműpótlásról szólva elmondta, a 150 csuklós pótlóbusz csak a metró nyomvonalának egy-egy szakaszán közlekedik majd, és nem az egymástól 17 kilométerre lévő végállomások között. A metróvonal infrastruktúrájának felújítása ugyanis három szakaszban valósul meg, és a buszok a szakaszos kivitelezésnek megfelelően járnak majd - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.