"Hazug és ostoba reklámkampány"

Fidesz: a kormány a megszorítások közepette is kampányol

A Fidesz szerint a kormány a "brutális megszorítások" idején is hazug kampányokra költi az emberek pénzét; Répássy Róbert, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese pénteki budapesti sajtótájékoztatóján egy napilapban megjelent hirdetést kifogásolt.

2008.11.07 12:29MTI

A politikus a Vedd észre változást címmel hétfőn közzétett fotópályázat hirdetését mutatta be, amelyben arra hívják fel az embereket, hogy képekben mutassák be az ország fejlődését, gyarapodását. Répássy Róbert emlékeztetett arra, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök korábban megígérte, a létfontosságú hirdetéseken kívül minden kommunikációs kampányt leállítanak, ennek ellenére ismét nagyszabású, "hazug és ostoba" reklámkampányba kezdtek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.