Befektetés

Százötven millió forintból megújult a gemenci erdei iskola

Megújult a Gemenc Zrt. erdei iskolája Pörbölyön, a 150 millió forintos beruházás során egyebek mellett átépítették és kibővítették, korszerűsítették a meglévő épületet, illetve akadálymentesítették a mozgáskorlátozottak számára.

2016.06.12 20:30MTI

A zrt. közleménye szerint az ökoturisztikai központban megújult az erdei iskola tanterme, amely új berendezéseket, szemléltető eszközöket kapott.

Az eddigi három nagy hálóterem helyett 11 kisebb szoba készült el, illetve 2-4 ágyas fürdőszobás szobákat is létrehoztak, valamint átalakították az éttermet és a 100 adagos konyhát.

A megújult erdészeti erdei iskolát szombaton adták át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.