Pártok

Országjárást indít az LMP

Az országjárás során utcai fórumokat, kitelepüléseket rendeznek, a párttal szimpatizáló civil szervezetek képviselőivel találkoznak.

2016.06.10 15:03MTI

Országjárást indít az LMP utcai fogadóórákkal, kitelepülésekkel, környezetvédelmi akciókkal - mondta a párt társelnöke pénteken Szekszárdon.

Szél Bernadett a tolnai megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a parlament fontos hely, de "a Fidesz által lebutított Országgyűlésből nem lehet választást nyerni", ezért ősszel is folytatják az országjárást.

Azt mondta, a jövőben arra törekszik, hogy többet legyen elérhető a parlamenten kívül a választópolgárok számára.

Szél Bernadett közlése szerint az országjárás során utcai fórumokat, kitelepüléseket rendeznek, a párttal szimpatizáló civil szervezetek képviselőivel találkoznak. Nyáron három nap alatt körbebiciklizik a Balatont, és közösségi médiumokon hívják fel a figyelmet a korrupcióra, a természeti örökség tönkretételére.

Az ellenzéki politikus azt mondta, az LMP-sek tapasztalata az, hogy akik megismerik a párt programját, szimpatizálnak vele. Az országjárás legfontosabb előnye, hogy megerősíti: jó úton járunk - tette hozzá, megjegyezve: ha olyan visszajelzéseket kapnak, hogy változtatni kell, "itt az idő, hogy 2018-ban még felkészültebb programmal tudjunk felhatalmazást kérni a választóktól".

"Azt látjuk, hogy az elmúlt huszonöt év mocsarából csak úgy lehet kikerülni, hogy hiteles politikusok kapnak felhatalmazást. Szükség van jó bérekre, munkahelyteremtési programra, az ország szuverenitását garantáló energiapolitikára" - hangoztatta.

Hadházy Ákos, a párt antikorrupciós szakszóvivője kijelentette: az LMP minden megtesz a korrupció leküzdéséért, és azért, hogy az európai uniós pénzeket úgy költsük el, hogy abból haszna legyen az országnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.