Nyomozás

MNB: a jegybank nem tett feljelentést a Magyar Posta vagy az FHB Jelzálogbank ellen

Cáfolta a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti szóvivője, hogy a jegybank feljelentést tett a Magyar Posta vagy az FHB Jelzálogbank ügyében.

2016.06.10 08:03MTI

Binder István csütörtökön az MTI-nek azt nyilatkozta: "nem igaz az a hír, amely szerint a Magyar Nemzeti Bank tett volna feljelentést akár a Magyar Postával, akár az FHB Jelzálogbankkal szemben a jelzálogbank jegybanki vizsgálatának ügyében".

A Magyar Posta Zrt. korábban azt közölte az MTI-vel, a nyomozó-hatóságok arról tájékoztatták a céget, hogy szerdán a Magyar Nemzeti Bank feljelentése alapján, csalás gyanújával ismeretlen tettes ellen nyomozást indítottak, amely során a Magyar Postánál is eljártak.

Hozzátették, folyamatban lévő ügyről van szó, ezért több információt nem oszthatnak meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.