Táblázat

A MÁV nyári menetrendje június 10-től látható a honlapján

A június 18-tól augusztus 28-ig érvényes nyári menetrendet a MÁV-START folyamatosan tölti fel az internetes menetrendi keresőjébe.

2016.06.07 18:59MTI

A MÁV-csoport honlapján a teljes és végleges nyári menetrend várhatóan június 10-étől tekinthető meg - hívja fel a figyelmet a vasúttársaság az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

A június 18-tól augusztus 28-ig érvényes nyári menetrendet a MÁV-START folyamatosan tölti fel az internetes menetrendi keresőjébe - magyarázta a MÁV kommunikációs igazgatósága, megjegyezve, hogy a honlapon jelenleg olvasható menetrend téves következtetésekre adhat okot.

A közleményben hangsúlyozzák: a MÁV-START célja, hogy a székesfehérvári átépítés miatti vágányzár ellenére megkönnyítse a Balatonhoz utazók közlekedését, ezért a nyári szezonra az év közbeni menetrendhez képest is kedvezőbb ajánlatok várják az utazóközönséget.

A vasúttársaság a tervek szerint június 14-én sajtótájékoztatón mutatja be részletesen az újdonságokat és a változásokat - jelezték a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.