Önfeloszlatás

Három szabolcsi településen is tartanak időközi választást a nyáron

A helyi képviselő-testület önfeloszlatása miatt három Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen tartanak időközi önkormányzati választást júliusban és augusztusban.

2016.05.26 15:25MTI

Július 24-én Ramocsaházán választanak polgármestert és hatfős önkormányzati testületet. Jelöltet állítani június 20-ig lehet.

Egy héttel később, július 31-én Demecserben járulhatnak az urnákhoz a város lakói, itt június 27-ig jelölhetnek polgármestert és képviselőket.

Augusztus 7-én Jánkmajtis választ településvezetőt és önkormányzati képviselőket, a jelöltállítás határideje július 4-e - közölte a Nemzeti Választási Iroda a honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.