Halálra késelte idős lakótársát

Előzetesben a derecskei gyilkosság gyanúsítottja

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt az asszonyt, aki a gyanú szerint egy vita során halálra késelte idős lakótársát a hét elején Derecskén.

2016.05.20 15:25Havariapress

A Hajdú-Bihar megyei településről kedden késő este értesítették a rendőröket arról, hogy késelés történt a kisváros egyik lakásában. Az ügyben indított nyomozás eddigi adatai szerint a lakásban összeveszett a két ott lakó asszony, majd a fiatalabbik egy késsel megszúrta ellenfelét.

A szúrás következtében a 73 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a házban elfogták a 41 éves gyanúsítottat és előállították a megyei főkapitányságra, ahol kihallgatása során beismerte tettét.

Az ügyben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya indított büntetőeljárást, emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, s az illetékes bíróság pénteken elrendelte a gyanúsított nő előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.