Országgyűlés

Szerdáig folytatja ülését a parlament, fő téma az Uber

Kedden és szerdán folytatja eddigi tavaszi ülésszakának leghosszabb ülését az Országgyűlés. A képviselők egyebek mellett vitát indítanak az Uber betilthatóságáról is.

2016.05.17 06:29MTI

Kedden délelőtt 11 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik a parlamenti munka, amit az ülés második hetében megszokott kérdések és azonnali kérdések követnek.

Ezután tartanak általános vitát a kormány azon indítványáról, amely blokkolhatóvá tenné a törvénytelen személyszállítást végző szolgáltatók honlapjait. Emellett kedden tárgyalnak a kabinet azon törvénymódosító javaslatairól is, amelyek kiszélesítenék a határon lefolytatható menekültügyi eljárások körét.

Az ülés szerdán a két éve életbe lépett polgári törvénykönyv (Ptk.) módosításának vitájával ér véget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.