Helycserés támadás

Kormányváltásra készülnek az ellenzéki pártok

A jelenlegi politikai erőviszonyokat és a választásra készülő pártok stratégiáit vitatták meg szerdán.

2016.04.20 20:57MTI

Kormányváltásra készülnek az ellenzéki pártok 2018-ban, a Jobbik és az LMP egyedül, az Együtt szövetségben - hangzott el az ellenzéki pártvezetők kerekasztal-beszélgetésén szerdán Röjtökmuzsajon, a 31. alkalommal megrendezett vezérigazgató-találkozón, ahol a jelenlegi politikai erőviszonyokat és a választásra készülő pártok stratégiáit vitatták meg szerdán.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke a jelenlegi politikai teret elemezve elmondta, hogy a centrális erő már nem létezik a Fidesz körül, ugyanakkor egyelőre nincs más választásuk az embereknek.

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke szerint nem centrális erő, hanem illiberális rezsim működik.

Schiffer András, az LMP társelnöke szerint a centrális erőtér létezik, de "recseg-ropog".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.