Shopping

Vasárnaptól ezek az üzletek is kinyitnak

Április 24-én az összes Sparban lehet majd vásárolni.

2016.04.20 13:25MTI

Új nyitvatartási rendet vezet be a Spar. Április 24-től újra nyitva lesz vasárnaponként a bolthálózat minden egyes üzlete – tudatta közleményben a cég kommunikációs vezetője, Maczelka Márk a hirado.hu-val.

A hálózat abban bízik, hogy a vásárlói szokások ismét megváltoznak, s újra a hét végére fogják igazítani sokan a nagybevásárlásokat.Az egyes áruházak nyitvatartási rendje eltérő lesz, attól függően, hogy pontosan hol helyezkedik el az üzletegység, illetve milyenek a vásárlói szokások az üzlet környezetében.

Megnyugtató módon fel tudtunk készülni az elmúlt egy hétben a vasárnapi kiszolgálásra – közölte Maczelka Márk.


Május 8-tól a Praktikerek is nyitva lesznek vasárnap

A biztonságos és színvonalas lakossági ellátás, valamint a munkavállalók érdekeit figyelembe véve a Praktiker áruházak május 8-án nyitnak ki először vasárnap.

A Praktiker nem változtat korábban eltervezett áprilisi munkarendjén a vasárnapi boltzár feloldása miatt, így 1200 dolgozójának érdekeit figyelembe véve május 8-án nyitnak ki először vasárnap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.