BKK

Alig egy hónap, és elkészül a Széll Kálmán tér felújítása

A BKK emígyen örvendezett közösségi oldalán:

2016.04.17 15:32ma.hu

Kevesebb, mint egy hónap van már csak hátra a Széll Kálmán tér 2015 januárjában kezdődött felújításából. A teljes rekonstrukció május 10-ére véget ér, néhány munkafolyamat azonban még hátravan.

Ezek egyikeként április 18-a (hétfő) és 21-e (csütörtök) között, esti munkavégzéssel újrafestik a Várfok utcai villamos alagút jelenleg graffitik borította falát; a munkavégzés az arra közlekedő villamosok forgalmát 21 óra után érinti csak.

A 17-es villamos ezeken az estéken a Savoya Park felől csak a Móricz Zsigmond körtér M-ig, a Bécsi út/Vörösvári út végállomástól pedig csak a Széll Kálmán tér M-ig közlekedik. Az 56A és az 59A villamos nem közlekedik. Az 56A villamos helyett a Széll Kálmán tér M és a Móricz Zsigmond körtér M, az 59A helyett a Széll Kálmán tér M és a Mindszenty József bíboros tér között pótlóbusz viszi az utasokat. Hűvösvölgy és Széll Kálmán tér M között a 61-es villamos jár, innen a Móricz Zsigmond körtérig pótlóbusszal lehet majd utazni.

bkk.hu

Bővebb információk itt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.