70 éves volt

Elhunyt Fehér Tibor, az ásványvíz szövetség elnöke

Fehér Tibor 70 éves korában, súlyos betegségben halt meg.

2016.04.13 15:27MTI

Elhunyt Fehér Tibor, a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség elnöke - közölte a szakmai szervezet szerdán az MTI-vel.

Fehér Tibor 70 éves korában, súlyos betegségben halt meg.

A tájékoztatás szerint Fehér Tibor 1994-ben tíz társával alakította meg az Ásványvíz Terméktanácsot, amely elnökévé választotta. A szervezet vezetője maradt akkor is, amikor az szövetséggé alakult, illetve az üdítőital szövetséggel egyesült.

A szakember kezdetben a Kékkúti Ásványvíz Zrt. vezérigazgatójaként, majd független elnökként vezette haláláig a szövetséget, ez alatt a szakmai szervezethez csatlakozott az ásványvíz-palackozók mintegy 98 százaléka. Részt vett a szakma nemzetközi szervezete, a European Federation of Bottled Water (EFBW) munkájában is.

A szövetség Fehér Tibort saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.