Társadalom

Fiataloknak tartanak kríziskezelő találkozót Budapesten

A délután kezdődő program egyik részeként ismert emberek mesélnek hitükről és arról, hogy a "kereszténység nem savanyú dolog", hanem segíthet a boldogság elérésében.

2016.04.09 13:48MTI

TŰZ címmel magányos, problémás, krízishelyzetbe lévő fiataloknak szervez találkozót szombaton, a fővárosi Uránia Nemzeti Filmszínházban az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye, több más közösséggel közösen - ismertette Kunszabó Zoltán diakónus és felesége, Kunszabóné Pataki Anna, a Csak Egyet nevű szociális szervezet vezetője.

Kunszabó Zoltán elmondta, a délután kezdődő program egyik részeként ismert emberek mesélnek hitükről és arról, hogy a "kereszténység nem savanyú dolog", hanem segíthet a boldogság elérésében.

"Biztonságos, szeretettel- és értékekkel teli közeget kívánunk biztosítani a fiataloknak" - fogalmazott Kunszabóné Pataki Anna, aki azt is hangsúlyozta, hogy a fiatalok problémáit az alapoktól próbálják kezelni, vagyis meghallgatják, elfogadják, értékelik őket, és megoszthatják egymással is gondjaikat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.