Lehallgatás

Poloskát találtak az MTVA vezetőjének tárgyalójában

Bejelentést tettek a rendőrségen, a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai átvizsgálták a helyszínt.

2016.04.01 10:33ma.hu

Lehallgató készülék került elő az MTVA székházában Vaszily Miklós megbízott vezérigazgató irodájából – tudta meg az Index. A portál információi szerint kedden találták meg a készüléket a Vaszily által használt tárgyalóban. Bejelentést tettek a rendőrségen, a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai átvizsgálták a helyszínt.

Az értesülést az ORFK is megerősítette, azt közölték: tiltott adatszerzés bűntett gyanúja miatt nyomozást indítottak. A vezérigazgató külföldi szabadságát tölti, azt mondta: kedden még Budapesten volt, de nem tudott a lehallgatóról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.