Terrorizmus

Szakújságíró: a belföldi turizmus fog megerősödni a terrortámadások miatt

A terrortámadások után Európában megváltoznak az utazási szokások és a belföldi turizmus fog erősödni.

2016.03.26 19:16MTI

Róbert Richárd szakújságíró véleménye szerint Brüsszelnek turisztikailag is nagy csapás volt a terrortámadás, mert sok ázsiai érkezett oda. A terrorizmus miatt a nagy vesztesek közé sorolta Törökországot, Egyiptomot és Tunéziát. Törökországban 50 százalékkal csökkent a foglalások száma, Egyiptomon az orosz légi útvonalak újranyitása segíthet, Tunézia pedig kampányokkal próbálja bizonyítani, hogy biztonságos az ország.

A nyertesek között említette a szakújságíró Bulgáriát, mert a németek és oroszok a kelet-balkáni országot választják Törökország és Egyiptom helyett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.