Illegális bevándorlás

Lázár: a befogadóállomásokat minél hamarabb bezárják

Magyarország a tervek szerint minden befogadóállomást mihamarabb bezár, tekintettel arra, hogy a politikai menekülteken és üldözötteken kívül nem akar befogadni senkit.

2016.03.18 14:58MTI

A Miniszterelnökséget vezető miniszter azután beszélt erről gyulai újságíróknak, hogy pénteken megtekintette a felújított Almásy-kastélyt. Elmondta, mintegy 500 migráns elhelyezését kell megoldani, emiatt felesleges ennyi befogadóállomást fenntartani. Megjegyezte azt is, hogy politikai menekültek és üldözöttek "nagyon alacsony számban jönnek Magyarországra".

A miniszter megerősítette Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezető korábbi szavait, miszerint amint a Belügyminisztérium úgy ítéli meg, bezárják az állomásokat.

Hozzátette: az ország nyugati pontján őrzési pontokat alakítanak ki. "Pintér Sándor belügyminiszter értékeli a helyzetet és meghozza a döntést" - mondta Lázár János.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.