Illegális bevándorlás

Tatánál 12 migránst fogtak el egy személyautóban

A sofőr a kocsiból kiugrott, majd a pályatesteket elválasztó szalagkorláton át egy bozótos területre futott.

2016.03.17 14:10MTI

Az M1-es autópályán Tata térségében egy hét férőhelyes személyautóból 12 migránst állítottak elő hajnalban, az autó vezetője elmenekült - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

A sötétített üvegű, olasz rendszámú járművet a rendőrök egy parkolóba vezették ki. A sofőr a kocsiból kiugrott, majd a pályatesteket elválasztó szalagkorláton át egy bozótos területre futott.

A hátrahagyott járműben négy afgán, négy iraki, három iráni és egy pakisztáni állampolgár tartózkodott. Korábban menedékkérelmet nyújtottak be, a továbbutazáshoz szükséges okmányokkal nem rendelkeztek. A járőrök a külföldieket tiltott határátlépés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányságra állították elő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.