Kiküldetés

Orbán Viktor körül megfagyott a levegő Mongóliában

Mínusz 32 fok fogadta Orbán Viktor miniszterelnököt hivatalos látogatásán Mongólia fővárosában, Ulánbátorban.

2016.01.25 12:27ma.hu / MTI

Ulánbátor. -32 fok.

Ulánbátor. -32 fok.

Közzétette: Orbán Viktor - 2016. január 24.

Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos látogatásra érkezett Mongólia fővárosába, Ulánbátorba január 24-én. A kormányfőt útjára több miniszter és egy mongol befektetések iránt érdeklődő üzletemberekből álló küldöttség is elkísérte.

A tervezett program szerint január 25-én Orbán Viktor szűk körű megbeszélést folytat Csimedín Szaikhanbileggel, Mongólia miniszterelnökével, majd a felek államközi megállapodást írnak alá - ismertette Havasi Bertalan.

Elmondta: a delegációt fogadja Dzandákhí Enkhbold, a Nagy Állami Hurál elnöke, a találkozó után pedig üzleti fórumot tartanak, amelyen felszólal a magyar kormányfő is.

Január 26-án bilaterális miniszteri találkozókra kerül sor, majd Cahiagín Elbegdordzs, Mongólia elnöke fogadja a magyar küldöttséget.

A hivatalos programot üzleti ebéd zárja vezető mongol üzletemberek részvételével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.