Taxi vs. Uber

Brutálisan összevertek egy Uber-sofőrt

Állítólag taxisok bántalmazták, ahogy meglátták az alkalmazást a címre kiérkező gépjárműben.

2016.01.23 16:15ma.hu

Hatan vertek meg egy Uber-sofőrt a XVIII. kerületben, orrát betörték, bordája megrepedt, autóját összetörték. Támadói közül ketten taxisok, ők előzetesben ülnek - írja az Index egy Facebook-posztra hivatkozva.

Egy férfi arról számolt be, hogy fia Ubert rendelt egy XVIII. kerületi kocsma elé, majd amikor az autó megérkezett, több férfi az autóra támadt a sofőrt és az Ubert szidalmazva.

Az autó visszapillantóját lerúgták, majd amikor a sofőr kiszállt, durván bántalmazni kezdték. Akkor sem hagyták abba, amikor a férfi a földre került. Közben az autóban is további károkat okoztak.

A rendőrséget közben kihívták, akik a helyszínre érkezve elfogták az egyik bántalmazót, majd beazonosítása után egy másikat is.

A megvert sofőrt a Merényi kórházban látták el borda-, és orrtöréssel. Később saját felelősségére hazaengedték.

A rendőrség az Indexnek megerősítette, hogy január 23-án 0 óra 24 perckor kaptak bejelentést, hogy a Balassa Bálint utcában egy szórakozóhely előtt többen egy férfit bántalmaznak.

Két elkövetőt elfogtak és csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket és indítványozzák előzetes letartóztatásukat. Társaikat még keresik. A sérült férfit a mentők kórházba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.