Vitáznának róla

30 felett szingliadó, közszféra csak háromgyerekes anyáknak?

A KDNP ifjúsági tagozata egy vitaest kertében tárgyalná a 30 év felettiek körében bevezethető szingliadót, valamint azt, hogy az állami szférában vezető pozíció betöltéséhez kötelezővé tegyék-e a nők számára a 3 gyermek vállalását - derült ki egy Facebook-posztból. Ami azóta eltűnt.

2016.01.07 20:41ma.hu

Cáfolta az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke, hogy az általa vezetett szervezet támogatná az úgynevezett szingliadó bevezetését.

A Nacsa Lőrinc által csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint az IKSZ semmiféle ilyet nem tervez, nem tárgyal és a nem is támogat.

Az IKSZ a kormány adócsökkentési politikáját támogatja, amely a fiatalokat és a családokat segíti - tette hozzá az elnök, azzal együtt, hogy az ezzel ellentétes tartalmat közlő sajtóorgánumokkal szemben jogi úton fognak fellépni.

Több internetes oldalon is az volt olvasható, hogy a KDNP ifjúsági tagozata egy vitaest keretében tárgyalná a 30 év felettiek körében bevezethető szingliadót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.