Bíróság elé állhat a fiatal külföldi

Megpróbálta megerőszakolni, majd fojtogatta áldozatát

Bíróság elé állhat az a fiatal külföldi férfi, aki megpróbált megerőszakolni egy idősödő asszonyt a Börzsönyben, majd amikor ellenállásba ütközött, fojtogatni kezdte áldozatát.

2015.12.12 07:55Havariapress

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a 24 éves, román állampolgárságú férfi november 1-jén késő délután, négy óra körül támadott meg egy idősödő asszonyt, aki a Kemence és Diósjenő közötti erdős területen sétált. Az 58 éves nővel közölte, hogy meg akarja erőszakolni, majd amikor a sértett ellenállt, földre lökte és fojtogatni kezdte.

A támadásnak az vetett véget, hogy két arra járó turista megzavarta az elkövetőt, aki ezután elmenekült a helyszínről. A sértett csak négy nappal később tett feljelentést, ennek nyomán viszont a verőcei rendőrök már másnap, a helyszín közelében elfogták a feltételezett tettest.

A 24 éves férfit elfogták és előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, szexuális erőszak kísérlete miatt, s az illetékes bíróság november 8-án elrendelte az előzetes letartóztatását is.

Az ügy nyomozása a napokban lezárult, s a Váci Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.