Kuvaiti, egyiptomi, iráni, szír

Fillérekért veszik a komlói panelt az arabok

Komlón több mint ezer lakás áll üresen, két-három szobás panellakásokat már két-három millió forintért lehet vásárolni a városban.

2015.12.09 08:23ma.hu
Forrás: Youtube

A nemzetbiztonsági szolgálatok is felfigyeltek arra, hogy idén már 16 lakást vásároltak arab vevők Komlón. A városban már két-három millió forintért lehet egy panellakást venni.

Tizenhat lakást vásároltak meg arab országokból érkezők Komlón, míg az előző években egyetlen hasonló vétel sem volt - írja szerdai számában a Népszabadság a város polgármesteri hivatalától származó információra hivatkozva.

A vásárlók nagy része kuvaiti, de akadtak vevők Egyiptomból, Iránból és Szíriából is.Az arabok lakásvásárlásait egy kuvaiti tulajdonú, pécsi bejegyzésű cég intézi. A tulajdonosok arra használják a komlói lakásukat, hogy onnan utazzanak a közeli gyógyfürdőkbe, valamint Budapestre, Bécsbe és az Adriára.

Komlón több mint ezer lakás áll üresen, két-három szobás panellakásokat már két-három millió forintért lehet vásárolni a városban.

A lap szerint már a nemzetbiztonsági szolgálatok is felfigyeltek arra, hogy az egykori bányászvárosban feltűnően sok lakást vásároltak meg arab országok állampolgárai.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.