Gyász

Áder János és felesége magánemberként vesz részt Göncz Árpád temetésén

Orbán Viktor is, de azt még nem tudni, milyen minőségéban.

2015.11.02 12:32MTI

Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita magánemberként részt vesz Göncz Árpád egykori államfő temetésén - közölte az MTI érdeklődésére hétfőn Altorjai Anita, a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtófőnöke.

Göncz Árpád életének 94. évében, október 6-án hunyt el. A volt államfőt november 6-án délután helyezik végső nyugalomra az Óbudai temetőben. A Magyar Írószövetség, az Országgyűlés és a Magyar Köztársaság volt elnökének ravatalánál egykori rabtársa, Mécs Imre mond búcsúbeszédet, és Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát vesz búcsút tőle római katolikus szertartás keretében.

A miniszterelnök is lerója kegyeletét

Orbán Viktor kormányfő részt vesz Göncz Árpád egykori államfő temetésén - mondta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője hétfőn az MTI érdeklődésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.