Halálos közúti baleset történt

Akkora volt a baleset Vas megyében, hogy péntekig eltart a teljes útzár

A helyszínen biztonsági zónát jelöltek ki, a térségbe csak a mentésben részt vevő szakembereket engedik be.

2015.10.29 14:58MTI
nyugat.hu

Összeütközött három tehergépjármű a 86-as úton Egyházasrádóc térségében csütörtök reggel, egy ember meghalt, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az útzár péntekig tart.

A katasztrófavédelem honlapján az olvasható, hogy az ütközés következtében az egyik jármű keresztbe fordult az úttesten, és kigyulladt, egy másik pedig az árok szélén állt meg, és szintén lángra kapott. A forgalmat mindkét irányból Sorokpolány községen keresztül terelik - írták.

A honlapon csütörtökön kora délután azt közölték, hogy két kamion kiégett, a körmendi hivatásos tűzoltók és a megyei katasztrófavédelmi szolgálat emberei a helyszínen biztonsági zónát jelöltek ki, a térségbe csak a mentésben részt vevő szakembereket engedik be. A 86-os főút burkolata jelentősen megrongálódott, ezért péntekig teljes útlezárás lesz érvényben.

Hozzátették, az egyik kamion szállítmánya folyamatosan visszagyullad, ezért a kamion mentését vízsugár mellett végzik. A rakományok egy része megsemmisült, ezt - a megmentett rakománnyal együtt - konténerekbe helyezik és elszállítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.