Biztonságpolitikai szakértő

Illegális bevándorlás: hatásos terrorakciót hajtottak végre

Földi László biztonságpolitikai szakértő szerint a tömeges migrációs nyomással "hatásos terrorakciót" hajtottak végre Európával szemben, folyamatosan jönnek elő az országok közötti konfliktusok, Európa egysége megbomlott.

2015.09.25 10:50MTI

Az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában hozzátette: az európai országok a migrációs válság megoldása helyett egymásra mutogatnak.

Az utóbbi időben látható, hogy a több ezer éves szerb-horvát ellentét kiújult, és más, Európán belüli konfliktusokra is számítani lehet még - jegyezte meg.

Kitért arra is: Nagy-Britannián az látszik, hogy "észnél van", mert nem enged be mindenkit, hanem válogat az érkezők közül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.