Átszállás

Négy vasárnap reggel pótlóbusz jár a 4-es metró helyett

A következő négy vasárnapon üzemkezdéstől reggel 10 óráig pótlóbusz jár a 4-es metró helyett.

2015.09.18 22:29MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint ez idő alatt a forgalmat a megszokottnál sűrűbben induló 49-es villamos is segíti majd, ugyanakkor a metrópótló busz a II. János Pál pápa teret nem érinti. Azt a metrópótlóról a Blaha Lujza téren a 28-as vagy a 37A jelzésű villamosra átszállva lehet megközelíteni, azonban nem kell új jegyet érvényesíteni a kényszerű átszálláskor.

Jelezték: azért hozták az intézkedést, mert teszteket végeznek ahhoz, hogy a metróvonal legkésőbb 2015 végéig megkaphassa a végleges használatbavételi engedélyt.

Emlékeztettek arra is, hogy a BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.