135 illegális bevándorló

Bács-Kiskunban még bűncselekménynek számít az embercsempészet

Az elmúlt 24 órában 10 magyar és 1 román állampolgárt fogtak el a Bács-Kiskun megyei rendőrök, akik a megalapozott gyanú szerint illegális bevándorlóknak nyújtottak segítséget.

2015.09.13 09:41ma.hu
Forrás: police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. szeptember 12-én embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 10 magyar és 1 román állampolgárral szemben indított büntetőeljárást.

A gyanúsítottakat az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, továbbá Kecskemét külterületén és Kiskunfélegyháza belterületén ellenőrizték az egyenruhások, melynek során kiderült, hogy a gépjárműveikben tartózkodó külföldiek jogellenesen lépték át az államhatárt. A 135 illegális bevándorlóval szemben idegenrendészeti eljárást indítottak a rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.