Illegális bevándorlás

Nem lesz több végeláthatatlan dugó az M1-esen? - Magyar-osztrák rendőri egyeztetés

A két rendőri vezető közös kapcsolattartási szolgálati helyükön, Hegyeshalom-Nickelsdorfban találkozott.

2015.09.03 16:52MTI

Rendkívüli találkozón folytatott megbeszélést Papp Károly országos rendőrfőkapitány és Konrad Kogler osztrák közbiztonsági főigazgató - közölte honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

Közleményük szerint a két rendőri vezető közös kapcsolattartási szolgálati helyükön, Hegyeshalom-Nickelsdorfban találkozott. A találkozón az osztrák és a magyar rendőrfőkapitány egyeztetett a 71 illegális bevándorló halálával összefüggésben folytatott nyomozásról, és áttekintették az illegális bevándorlással összefüggő aktuális feladatokat. Papp Károly felajánlotta kollégája részére a közös járőrszolgálat megerősítését a magyar-osztrák határszakaszon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.