Illegális bevándorlás

Horgos polgármestere: nagy kárt okoznak a migránsok

A vajdasági Horgos polgármestere szerint nagy kárt okoznak az illegális bevándorlók a településen.

2015.08.29 20:30MTI

Bacskulin István az M1 aktuális csatorna szombat reggeli adásában azt mondta: Horgoson naponta több ezer migráns halad át, és van olyan ültetvény, ahol tavaly 35 tonna barackot szedtek le, idén azonban egyetlen szemet sem, mert a bevándorlók éretlenül megették a fáról.

A polgármester, aki mezőgazdasági kárszakértő is, hozzátette: volt, hogy szétszedték a bevándorlók az öntözőrendszert, abból ittak, tisztálkodtak. Elmondása szerint nagy kárt okoz az is, hogy a migránsok higiéniás szükségleteiket ott végzik el, ahol tudják.

A településvezető szerint naponta 30-50 autóbusz érkezik Horgosra, az utasok pedig több ezer eurókat vesznek fel a bankból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.