Kiadások

Illegális bevándorlás - közel 30 milliárd forintot csoportosított át a kormány

A migránsokkal kapcsolatos kiadásokra közel 30 milliárd forintot csoportosított át a kormány.

2015.08.26 12:11MTI

Banai Péter Benő, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára szerdán Budapesten, egy háttérbeszélgetésen hozzátette, hogy ezt két kormányhatározat alapján hajtották végre.

Az első határozat értelmében mintegy 6,5 milliárd forintot csoportosítottak át a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szánt összegből a biztonsági határzár létesítésére. A második intézkedéssel pedig 22,2 milliárd forintot utaltak át a büntetés-végrehajtás, a rendőrség, a határvédelem, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal számára, de kapott pénzt az Emmi és a Miniszterelnökség is a plusz feladatok kiadásaira.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.